تاریخ : دوشنبه 29 دي 1399
کد 1962

کمیته داوری آیین ملی تندیس فرشته سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از انتخاب ۳ دانشجوی از بین ۷ دانشجوی ثبت‌نام شده در تندیس فرشته سلامت خبر داد.

به گزارش مفدا مراغه، بهزاد موسی زاده مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه  گفت : در راستای پویش «زندگی دست یاریگر توست»  که همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور به راه افتاد ، جشنواره ملی تندیس فرشته سلامت به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز به کار کرد که در دو سطح دانشگاهی ، و ملی برگزار می شود.

وی افزود: با توجه به آیین نامه این جشنواره در مرحله دانشگاهی صبح امروز جلسه کمیته داوری دانشگاهی برگزار شد که افراد برتر که با عناوین مختلف فعالیت داشتند ، انتخاب شده اند و در مرحله دوم در سطح قطب و در نهایت در کمیته داوری سطح ملی با نظر شورای عالی سیاستگذاری نفرات برترجشنواره تندیس ملی فرشته سلامت معرفی و انتخاب خواهند شد.

موسی زاده افزود: پویش دانشجویی مقابله با کرونا با مشارکت وزارت بهداشت ، وزارت علوم و دانشگاه آزاد با هدف مقابله با ویروس کرونا با مشارکت دانشجویان در زمینه های مختلفی چون امداد و کمک رسانی، تولید محتوا، خبر و اطلاع رسانی، طراحی و گرافیک ، پادکست ، کلیپ و... فعالیت نمودند.

وی افزود: اعضای کانون های فرهنگی ، تشکل های اسلامی ، انجمن های علمی ، شورای صنفی و... مشارکت فعالانه داشته اند که 7 نفر از ایشان مستندات خود را به دبیرخانه جشنواره ملی فرشته سلامت ارسال کردند و در نهایت با نظارت مدیر فرهنگی دانشجویی و  کارشناس دانشگاهی جشنواره  ۳ نفر به عنوان برتر به مرحله بعد معرفی شدند.

• در دوشنبه 29 دي 1399
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • ویرایش شده