Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
سه شنبه 16 دي 1399
کد
1950
خانم مرتضوی ، کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزود : یکی از مهمترین راه های پیشگیری از بیماری کرونا ، توجه به داشتن تغذیه سالم و مناسب می باشد تا ضمن افزایش سیستم ایمنی بدن ، نیازهای تغذیه ای مورد نیاز را تامین کند . ایشان با اشاره به ضرورت توجه به مصرف کم مواد قندی و چربی ، مصرف زیاد میوه و سبزیجات ، مصرف آب و مایعات و مواد غذائی مقوی و مغذی را از اصول مهم پیشگیری از کرونا برشمردند و ضمن اشاره به برگزاری برنامه های آموزشی در تمامی مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت ، هفته ملی تغذیه سالم را بهانه ای برای توجه ویژه همگان به اصول تغذیه سالم برای فرد و خانواده بر شمردند .
واحد ارجاع دهنده
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
تغذیه سالم
هفته تغذیه سالم
کروناویروس
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری