تاریخ : سه شنبه 16 دي 1399
کد 1950
خانم مرتضوی ، کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزود : یکی از مهمترین راه های پیشگیری از بیماری کرونا ، توجه به داشتن تغذیه سالم و مناسب می باشد تا ضمن افزایش سیستم ایمنی بدن ، نیازهای تغذیه ای مورد نیاز را تامین کند . ایشان با اشاره به ضرورت توجه به مصرف کم مواد قندی و چربی ، مصرف زیاد میوه و سبزیجات ، مصرف آب و مایعات و مواد غذائی مقوی و مغذی را از اصول مهم پیشگیری از کرونا برشمردند و ضمن اشاره به برگزاری برنامه های آموزشی در تمامی مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت ، هفته ملی تغذیه سالم را بهانه ای برای توجه ویژه همگان به اصول تغذیه سالم برای فرد و خانواده بر شمردند .
  • واحد ارجاع دهنده معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه