تاریخ : شنبه 22 شهريور 1399
دکتر تنومند ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اشاره به ضرورت توجه به شرایط حاکم در سال جاری و شیوع همزمان بیماری کرونا و قرار گرفتن شهرستان مراغه در منطقه قرمز ، ضرورت آمادگی تمامی دستگاهها و ادارات مرتبط را برای مقابله با شیوع همزمان دو بیماری آنفولانزا و کرونا مورد اهیمت دانست .

در ادامه جلسه ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با تشریح آمارهای بیماریهای تنفسی در سال گذشته و سال جاری ، شرایط بروز و اپیدمی بیماریهای تنفسی درپاییز امسال را با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا سخت ارزیابی کرد.

وی ارتقاء آموزشهای عمومی ، توجه به رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط ادارات و سازمانها و صاحبان اماکن تجمعی ، نظارت دقیق و تشدید بازرسی ها را به عنوان مهمترین راهکارهای مقابله با بیماریهای تنفسی به ویژه بیماری کرونا و آنفولانزا برشمرد.