تاریخ : دوشنبه 6 مرداد 1399
مراسم تقدیر از زوجین شاغل در معاونت های دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته ازدواج ( 1الی 7 مردادماه 99 ) در تاریخ 4 مرداد ماه در سالن اجتماعات  معاونت بهداشتیبا حضور معاون محترم فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان آ.ش ، معاون محترم سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه مراغه ، رئیس محترم اداره ورزش و جوانان شهرستان مراغه و کارشناسان محترمشان ، معاون محترم بهداشتی ،کارشناسمسئول برنامه های سلامت جوانان معاونت بهداشتی و زوجین جوان شاغل در دانشکده علوم پزشکی مراغه (بیمارستان سینا ، بیمارستان امیرالمومنین و ستاد معاونت بهداشتی ) برگزار گردید .

در ابتدا آقای دکتر مجتهدی ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت سالروز ازدواج حضرت فاطمه و حضرت علی و خیر مقدم به مهماناناز حضور آقای تقی زاده ( معاون محترم فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان آ.ش ) به عنوان مایه امید و دلگرمی برای کارکنان و زوجین شاغل در این دانشکده در شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا ، تشکر و قدر دانی  نمودند .
 در ادامه آقای شعفی ( معاون محترم سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان مراغه ) هم ضمن تبریک هفته ازدواج ،از تلاش و زحمات کلیه کارکنان دانشکده علوم پزشکی و زوجین حاضر در مراسم تشکر نمودند.
سپسآقای تقی زاده ( معاون محترم فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان آ.ش ) و هیئت همراه ایشان ،ضمن اظهار قدر دانی از مدافعان عرصه سلامت در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت  و فعالیت های آنان در شرایط کنونی  ، با تقدیم لوح تقدیر( همراه با کارت هدیه ) و دسته گل از زحمات زوجین شاغل و حاضر در مراسم تشکر کردند