تاریخ : يکشنبه 1 تير 1399
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این جلسه با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در کشور و شهرستان مراغه و وضعیت قرمز این بیماری ، رعایت هشدارهای بهداشتی را یکی از مهمترین عوامل ممکن برای غلبه بر این بیماری برشمردند . ایشان با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط همکاران پرتلاش حوزه بهداشت در این مدت ، نظارت بر اماکن مختلف ، ضد عفونی مکانهای متلف شهر، بیماریابی و پیگیری بیماران و اخذ تعهدنامه مبنی بر قرنطینه 14 روز ، ضد عفونی منازل بیماران کرونایی و بسیاری از اقدامات مهم دیگر را حاصل تلاش شبانه روزی همکاران شاغل در بهداشت برشمردند .
معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به فعالیت مرکز 16 ساعته تشخیص و نمونه برداری بیماری کرونا ، این مرکز را به عنوان یکی از مهمترین مراکز کنترل این بیماری برشمردند و تلاش همکاران این مرکز را ستودنی دانستند و اشاره کردند در صورت نیاز ، معاونت بهداشتی آمادگی راه اندازی مرکز دوم نمونه برداری را دارد .