تاریخ : دوشنبه 26 خرداد 1399

به گزارش روابط عمومی ، بیش از سه تن از محصولات ترشک غیر مجاز که توسط مدیریت غذا و دارو کشف شده بود امحا شد.

دکتر خرمی سرپرست مدیریت غذا و دارو در این خصوص گفت: کارگاه غیرمجاز تولید انواع ترشک که توسط کارشناسان این مدیریت کشف و پلمب شده بود با حکم مقام محترم قضایی فک پلمب شده و محصولات تولید شده در شرایط غیربهداشتی امحاء شد.

وی ادامه داد: محصولات امحاء شده با وزن بیش از سه تن و با ارزش ریالی بیش از سی میلیون ریال بوده که با توجه به تولید در شرایط غیربهداشتی و استفاده از انواع افزودنیهای غیرمجاز، غیر قابل استفاده بوده و به همین دلیل با رعایت نکات مربوطه امحاءگردید.

دکتر خرمی افزود: این ماموریت با همکاری کارشناسان مدیریت غذا و دارو، کارشناسان محترم اداره حراست دانشکده علوم پزشکی مراغه و کارشناسان محترم اداره اماکن نیروی انتظامی انجام گرفت و مطابق روال سابق همکاری های لازم بین ادارات مختلف جهت حفظ امنیت غذایی جامعه انجام پذیرفت.

• واحد ارجاع دهنده مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه