تاریخ : يکشنبه 11 خرداد 1399
در ابتدای جلسه ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن قدردانی از تلاشهای تمامی همکاران در مبارزه و پیشگیری از بیماری کرونا ، تلاش تمامی همکاران را ستودنی و قابل تقدیر دانشتند . ایشان با اشاره به تاخیر در اجرای برنامه های مختلف در زمان شورع کرونا و در اولویت قرار گرفتن برنامه پیشگیری و مبارزه با کرونا ، شروع و عادی شدن سایر برنامه های اجرایی حوزه بهداشت در کنار کرونا را خواستار شدند و از کارشناسان مسئول خواستند برنامه ریزی لازم را جهت پوشش همکانی شاخصهای سلامت و بازگشت به روال عادی داشته باشند .
دکتر مجتهدی زندگی در کنار بیماری کرونا با توجه به رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را مورد تاکید قرار دادند و از کلیه همکاران خواستند تا تمامی شاخصهای بهداشتی که حاصل تلاش چندین ساله کلیه همکاران حوزه سلامت است را مورد توجه قرار دهند .