تاریخ : يکشنبه 11 خرداد 1399
در ابتدای جلسه ، دکتر اسدیان ، رئیس گروه بیماریهای معاونت بهداشتی با تشریح علایم بیماری التور ( وبا) و راه های انتقال بیماری ، به تشریح وضعیت این بیماری در جهان ، ایران و شهرستان مراغه پرداختند . ایشان با برشمردن مناطق پرخطر ، آبیاری مزارع و باغات با فاضلاب ، عدم توجه به بهداشت آب و فاضلاب را از مهمترین راههای انتقال بیماری برشمردند و خواستار مداخله ادارات مرتبط در این زمینه شدند.
در ادامه جلسه ، دکتر مجتهدی ، مغاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به نقش ادارات مختلف در پیشگیری زا بیماریهای واگیر به ویژه وبا ، به مشخص شدن حدود وظایف تمامی ادارات در این زمینه تاکید کردند . ایشان با اشاره به ضرورت همکاری تمامی ادارات مرتبط، مشارکت در امر سلامت را به عنوان یکی از مهمترین اصول هر سازمانی دانستند و خواستار مشارکت هر چه بیشتر تمامی ادارات و سازمانها در پیشگیری از التور شدند .