تاریخ : يکشنبه 14 ارديبهشت 1399
ابتدا جلسه  خانم واحدی مدیرآموزشگاه بهورزی  ضمن خوشامد گویی به حضار و تبریک ماه مبارک رمضان اهم مباحث وکلیات جلسه و اهداف مورد انتظار از تشکیل جلسه را مطرح نمودند.
در ادامه جلسه جناب آقای دکتر مجتهدی  ، معاون بهداشتی دانشکده ازدستاورد های ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران در خصوص اجرای برنامه تحول سلامت و ایجاد زیر ساخت های لازم بهداشتی و درمانی در راستای این برنامه و اهمیت آن درموفقیت کنترل بیماری کووید19 در سطح کشور ابراز خرسندی نمودند واز زحمات کلیه همکاران علی الخصوص بهورزان در پیشگیری و مراقبت بیماران کووید 19 در سطح دانشکده تقدیر و تشکر نمودند و در پایان متذکر شدند که مبادا مسئله کرونا باعث گردد که از سایر شاخص های بهداشتی از جمله واکسیناسیون کودکان و مراقبت بیماران فشارخون و دیابت وسایربیماریهای واگیر مانند فلج اطفال، کزاز نوزادی و التور و.... غافل شویم.
در ادامه برنامه مشکلات موجود در سطح خانه های بهداشت توسط نمایندگان شورای بهورزی مطرح گردید و تبادل نظر در خصوص رفع مشکلات و چالش های پیشرو به عمل آمد.