تاریخ : سه شنبه 9 ارديبهشت 1399
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، اولین جلسه شورای فنی معاونت بهداشتی با حضور معاون بهداشتی و مدیران و مسئولان گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی ، در سالن اجتماعات  این معاونت برگزار گردید .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن قدردانی از تلاشهای شبانه روزی تمامی پرسنل حوزه بهداشت در اجرای موفق برنامه های غربالگری مراحل اول و دوم بیماریابی کرونا ، توجه ویژه گروههای کارشناسی به حفاظت از شاخصهای مهم سلامت مانند مراقبت زنان باردار ، مراقبت کودکان ، واکسیناسیون و ... را خواستار شدند .
معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به بازگشت و توجه تدریجی به سایر مراقبتهای بهداشتی توسط کادر بهداشت ، برنامه ریزی دقیق و هوشمند را در کنترل بیماری کرونا همزمان با اجرای تمامی مراقبتهای روتین مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت برشمردند و از گروههای کارشناسی خواستند پیگیر سایر فرایندهای سلامت در واحدهای محیطی شوند .