تاریخ : چهارشنبه 20 فروردين 1399
متن پیام بدین شرح است :
                                                          بسمه تعالی
در دنیای امروزی با وجود پیشرفتهای عظیم علمی و اقتصادی در جوامع انسانی ، نعمت بزرگ برخورداری از سلامت به عنوان یکی از مهمترین شاخصه های پیشرفت هر کشوری تلقی می شود که بی شک ، امروز اهمیت آن بیش از پیش شناخته شده است . در روزگاری که بیماری ناشناخته ناپیدایی بنام کرونا تهدید کننده جان بسیاری از انسانها است ، نبرد با این بیماری را ایثارگرانی بی ادعایی آغاز کردند که در زمره گمنامان ، ایثاری ابدی آفریدند . امروز ، 18 فروردین  ، مصادف با روز جهانی بهداشت می باشد که بهانه ای شد برای قدردانی از تلاش تک تک عزیزان و ایثار گران عرصه سلامت که با تلاشی وصف ناپذیر و عزمی راسخ ، از جان  و دل به  ایفای نقش خود در جامعه پرداختند چرا که اگر تلاش این عزیزان نبود شاید امروز بیماری ، انسانهای بسیاری را به خظر ای می انداخت . اینجانب به نوبه خود روز جهانی بهداشت را به تمامی تلاشگران عرصه سلامت تبریک می گویم و از خداوند منان سلامتی و سربلندی را برای شما عزیزان خواستارم.

دکتر احمد مجتهدی