Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
شنبه 16 فروردين 1399
کد
1796
پرهیز از غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.
محدود کردن
غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده
مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیرپیتزا، انواع کوکو و کتلت
محدود کردن مصرف انواع
فست فودها
و غذاهای آماده فرآوری شده
ممنوعیت استفاده از
ترشی ها و سرکه
که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شود.
محدودیت مصرف
نمک و شورها
و غذاهای کنسروی شور
محدود کردن مصرف
شیر و لبنیات( بجز نوع پروبیوتیک)
که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند.
محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل
محدود کردن مواد
شیرین و شیرینی ها،
آبمیوه های
صنعتی،
نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند
محدود کردن نوشیدنی ها و خوراکی های
محرک
مانند قهوه و چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ
اجتناب از
مصرف زیاد سیر و زنجبیل
ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود
اسهال
ممنوعیت استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و... برای
سرخ کردن
موادغذایی
محدود کردن استفاده از روغن ها و چربی های
حیوانی
شامل کره، پبه، دنبه و...
تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند( مانند دیابت، فشارخون بالا و...)
واحد ارجاع دهنده
معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
کرونای ویروس چینی
کروناویروس
دبیرخانه پیشگیری کرونا
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری