تاریخ : سه شنبه 27 اسفند 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با تلاش شبانه روزی کارکنان پرتلاش حوزه معاونت بهداشت، 15000 خانوار شهرستان مراغه بصورت تلفنی از لحاظ علایم بیماری کرونا مورد پیگیری و ارزیابی قرار گرفتند .
دکتر مجتهدی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه  ضمن اعلام این خبر افزودند : کلیه مراقبین سلامت ، بهورزان خانه های بهداشت ، کارشناسان ستادی  بطور شبانه روزی در جال تلاش هستند تا با اجرای دقیق برنامه های سلامت پیش بینی شده ، در حال تلاش هستند که بیماری را در سطح جامعه رصد و کنترل کنند .
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به ضرورت توجه تمامی افراد ، خودمراقبتی را یکی از مهمترین فاکتورهای پیشگیری از بیماری برشمردند و از همه مردم خواستند تا حد امکان در خانه بمانند و با مراقبین سلامت و بهورزان همکاری لازم را داشته باشند .
در ضمن لازم به ذکر است سامانه خوداظهاری با ادرس اینترنتی زیر جهت تست آنلاین بیماری کرونا برای عموم مردم معرفی شده است که افراد می توانند با مراجعه به این آدرس و تکمیل فرم از خدمات سلامت پیش بینی شده بهره مند شوند .
www.salamat.gov.ir