تاریخ : شنبه 24 اسفند 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر مجتهدی در مصاحبه یا مسئول روابط عمومی  معاونت بهداشتی خواستار اطلاع رسانی صریح به مردم جهت ماندن در خانه و پرهیز از تردد در معابر و خیابانها و اماکن شد.
دکتر احمد مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در طی مصاحبه ای با روابط عمومی از مردم خواستند تا حد ممکن در خانه بمانند و از تردد های بی مورد در خیابان و خارج از منزل جدا خودداری کنند . دکتر مجتهدی با اشاره به اینکه مردم باید هشدارهای بهداشتی صادر شده را جدی بگیرند افزود : خودمراقبتی ، ماندن در منزل ، پرهیز از تجمعات غیر ضروری ، خودداری از برگزاری مراسمان عروسی و مجلس ترحیم ، پزهیز از خرید مواد غذایی از دستفروشان ، شستن مرتب دستها ، پرهیز از مصرف قلیان در قلیان سراها ، پرهیز از برخورد با افراد مشکوک به بیماری ، اجتناب از دید و بازدید های نوروزی را از مهمترین اقدامات پیشگیرانه برشمرد که باید توسط مردم رعایت شود .