تاریخ : شنبه 24 اسفند 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه اضطراری دبیرخانه پیشگیری از بیماری کرونا با حضور معاونین بهداشت و آموزش و مدیران و کارشناسان ستاد معاونت بهداشتی در روز جمعه ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی  دانشکده علوم پزشکی مراغه در این جلسه از تلاشهای شبانه روزی صورت گرفته توسط کلیه همکاران حوزه بهداشت قدردانی کردند . ایشان روحیه ایثار و شجاعت را یکی از مهمترین ویژگیهای کادر بهداشتی و درمانی برشمردند که در این روزهای سخت فداکارانه در راه خدمت به مردم می باشند .
دکتر مجتهدی شناسایی به موقع بیماران را یکی از مهمترین گامهای پیشگیری از انتقال بیماری برشمردند و پیشگیری تمامی موارد مشکوک توسط مراقبین سلامت و بهورزان را خواستار شدند . دکتر مجتهدی با اشاره به سامانه اینترنتی خوداظهاری به آدرس salamat.gov.ir  ، از مردم خواستند با مراجعه به این سامانه ، نسبت به خودارزیابی سلامت خود اقدام نمایند .