تاریخ : پنجشنبه 22 اسفند 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، اکیپ سیار اطلاع رسانی کمپین پیشگیری  و مبارزه با کرونا ضمن حضور در تمامی نقاط شهر به مردم هشدار جدی دادند تا در خانه بمانند و توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند .
یکی از مهمترین و اصلی ترین راه های پیشگیری از شیوع بیماری کرونا ، آگاه سازی و هشدار به مردم است که تا حد امکان در خانه بمانند و در مراکز شلوغ تجمع نکنند . دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اشاره به این موضوع ، هدف اصلی راه اندازی کمپین سیار اطلاع رسانی را ، رساندن هشدارهای جدی بهداشتی به مردم دانستند و افزودند : اکیپ های سیار با بلند گو در تمامی نقاط شهر اعلام می کنند که مردم  اعلام کننید بطور جد تمامی هشدارهای بهداشتی را جدی بگیرند و در خانه بمانند . این برنامه تا عادی شدن اوضاع ادامه خواهد یافت و از مردم خواستند تا حد ممکن از حضور در مراکز شلوغ و تردد در بازار پرهیز کنند.