تاریخ : دوشنبه 12 اسفند 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در راستای پیشگیری از بیماری کرونا ، هفتمین نشست اضطراری دبیرخانه پیشگیری از بیماری کرونا با حضور معاون بهداشتی و مدیران و کارشناسان مسئول گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
دکتر مجتهدی در این جلسه با اشاره به آخرین آمار و اطلاعات درباره بیماری کرونا ، ابلاغ سریع آخرین دستورالعملها ، آموزش سریع کادربهداشتی ، اجرای برنامه های دقیق حفاظت از کادر به ویژه همکاران پرخطر مانند مادران باردار کارمند ، برگزاری برنامه های آموزشی با خط مشی استفاده از ابزارهای جایگزین کلاسهای آموزشی مانند ویدیوکنفرانسها و فیلم آموزشی با هدف پرهیز از تجمعات را خواستار شدند .
معاون بهداشتی دانشکده ، گسترش آموزش های عمومی را یکی از مهمترین اقدامات قابل اجرا برای کاهش بار بیماری کرونا برشمردند و  از تلاش شبانه روزی پرسنل حوزه  بهداشت  که به تلاش شبانه روزی و ایثار در حال تلاش هستند قدردانی نمودند.