تاریخ : دوشنبه 12 اسفند 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با هدف مبارزه با ویروس کرونا ساختمان ادارات دادگستری و فرمانداری توسط کارشناسان پرتلاش بهداشت محیط ضدعفونی گردید .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزودند : تمامی همکاران حوزه بهداشت بطور شبانه روزی در تلاش هستند تا این پدیده شوم خاموش گردد .

ایشان پیشگیری را مقدم بر درمان بیماریها دانستند و آموزش مردم در زمنه خودمراقبتی و بهداشت فردی را به عنوان یکی از اصول مهم پیشگیری از کرونا برشمردند .

دکتر مجتهدی ماندن در منزل ، استفاده از ماسک برای بیماران ، افراد مشکوک و اطرافیان را از مهمترین اقدامات جهت کاهش انتقال بار بیماری برشمردند و از مردم خواستند تا به شایعات منتشر شدذه در فضاهای مجازی توجه نکنند و از استرس و اضطراب پرهیز کنند .