تاریخ : سه شنبه 6 اسفند 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، سومین جلسه دبیرخانه پیشگیری از بیماری کرونا با حضور معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و اعضای کمیته در اتاق این معاونت برگزار گردید .
در ابتدای جلسه ، دکتر مجتهدی معاون بهداشتی مراغه ضمن گزارش وضعیت بیماری در ایران ، مهمترین راه کنترل بیماری را اقدامات پیشگیرانه برشمردند و اقفزودند : تمامی مراکز بهداشتی و درمانی و خانه های بهداشت آمادگی لازم جهت ارائه خدمات سلامت به همشهریان را دارند . ایشان با اشاره به ضرورت تداوم آموزشهای بهداشت فردی و بهداشت عمومی به مردم ، نظارت بازرسان بهداشت محیط بر اماکن عمومی و مواد غذایی ، ترمینال ها ، رستورانها را خواستار شدند .
در ادامه جلسه ، سایر اعضاء به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و مصوبات جلسه جهت اجرایی شدن به کلیه مراکز اعلام گردید .