تاریخ : سه شنبه 6 اسفند 1398
به گفته دکتر خرمی سرپرست مدیریت غذا و دارو، واحد فوق بصورت غیر مجاز اقدام به تولید انواع ترشک و لواشک در شرایط کاملا غیربهداشتی و با جعل پروانه ساخت تقلبی کرده بود که بلافاصله پس از گزارش مردمی، کارشناس این مدیریت بهمراه کارشناس اداره حراست و نیروهای اماکن نیروی انتظامی به محل مراجعه کرده و بازدید بعمل آورد.

دکتر خرمی ادامه داد: با توجه به شرایط کاملا غیربهداشتی محل و جعل پروانه ساخت، محل مورد نظر پلمب گردید تا با ارجاع پرونده به مراجع ذیربط سایر مراحل قانونی انجام پذیرد.

دکتر خرمی افزود: مدیریت غذا و دارو همواره آماده دریافت شکایات و گزارشات مردمی جهت جلوگیری از تولید محصولات غذایی غیرمجاز جهت حفظ سلامت غذایی جامعه می باشد و از همشهریان عزیز نیز درخواست میکنم که از خرید محصولات غذایی نامعتبر و ناشناس جلوگیری کرده و به اصالت محصولات دقت نمایند.

• واحد ارجاع دهنده مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه