تاریخ : شنبه 12 بهمن 1398
بدین وسیله به اطلاع کلیه همشهریان عزیز می رساند که بسیج واکسیناسیون فلج اطفال تزریقی همزمان با 16 دانشگاه دیگر در شهرستان مراغه از 5/11/98 در حال اجرا می باشد فلذا از خانواده های واجد شرایط دعوت می گردد جهت تزریق  به موقع واکسن فرزندان خود ، به مراکز بهداشتی یا خانه های بهداشت مراجعه نمایند .
متن اطلاعیه بدین شرح است :
                                                                           طرح بسیج واکسیناسیون فلج اطفال تزریقی

بر اساس دستورالعمل کشوری واکسن پولیوی تزریقی از سال 1394 به برنامه ایمن سازی کشور در سن 4 ماهگی اضافه گردید . به دلیل کمبود جهانی واکسن ، تزریق آن در متولدین 1/1/95 لغایت 1/7/97 به تعویق افتاد .با عنایت به رفع کمبود فوق برنامه بسیج واکسیناسیون فلج اطفال تزریقی همزمان با 16 دانشگاه دیگر در شهرستان مراغه نیز از 5/11/98 در حال اجرا می باشد . لذا خواهشمند است والدینی که کودکان آنها متولدین سالهای فوق می باشند (1/1/95-1/7/97 ) با در دست داشتن کارت واکسیناسیون تا آخر بهمن ماه به مراکز بهداشتی ودرمانی تحت پوشش مراجعه نمایند . لازم به توضیح است این واکسن برای متولدین 1/7/97 به بعد تزریق شده است ونیازی به تزریق مجدد آن نمی باشد .