تاریخ : شنبه 12 بهمن 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته ایدزشهرستان با حضور نمایندگان ادارات روز دوشنبه مورخه 30/10/98 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل گردید.
درابتدای جلسه سرکار خانم دکتر اسدیان(سرپرست گروه مبارزه با بیماریها) اپیدمیولوژی بیماری ایدز و چالش های پیشرو در سطح منطقه مدیرترانه شرقی ، کشور و شهرستان پرداختند و سپس تغییرالگوی انتقال بیماری ایدز از راه تزریقی به راه جنسی رادر سالهای اخیر چالش بزرگی در کنترل ایدز در کشور و شهرستان برشمردند ودرادامه به کلیات برنامه چهارم ملی استراتژیک ایدزپرداخته و وظایف هر یک از سازمانها را در این خصوص تفسیرنمودند.
درادامه جناب آقای دکترسلیمانی(معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه) ضمن خوشامد گویی به حضار اهمیت آموزش و اطلاع رسانی و کاهش انگ و تبعیض در کنترل بیماری ایدز اشاره نموده و نقش بعضی از ادارات را در دسترسی به گروه های در معرض خطر پر رنگ برشمردند و از ادارات خواستند که در شناسایی بیماران جدید اچ ای وی و پیشبرد برنامه های تعیین شده در برنامه ملی nsp این اداره را یاری نموده و عملکرد خود را به صورت فصلی به معاونت بهداشت گزارش نمایند.
در پایانکلیه شرکت کنندگان جلسه در این خصوص کنترل بیماری ایدز و شناسایی موارد جدید اچ ای وی  تبادل نظرنمودند.