تاریخ : دوشنبه 7 بهمن 1398
به اطلاع پذيرفته‌شدگان نهايي رشته‌ تحصيلي نيمه متمركز كارشناسي ناپيوسته فوريت‌هاي پزشكي پيش‌بيمارستاني مي‌رساند که لازم است با به همراه داشتن مدارك ذيل براي ثبت‌نام روزهای دوشنبه مورخه 98/11/14 و سه شنبه مورخه 98/11/15 در محل معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه حضور يابندعدم مراجعه به‌موقع پذيرفته‌شدگان براي ثبت‌نام، به منزله انصراف قطعي آنان از تحصيل در رشته قبولي تلقي خواهد شد.

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام:
-1  اصل و يك برگ تصوير از تمام صفحات شناسنامه.
-2  اصل و يك برگ تصوير از پشت و روي كارت ملي.
-3 شش قطعه تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.
-4 ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (برادران) مي‌بايست مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1398 باشد.
-5 اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع.
-6 اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلمحداكثر تا تاريخ 98/11/30، براي‌ آن‌دسته‌ از پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ ارائه‌ اصل يا گواهي مدرك‌ كارداني امكان‌پذير نباشد، لازم است اصل گواهي تأييد شده ‌توسط ‌دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارداني با محتوي فرم شماره 7 مندرج در دستورالعمل ثبت‌نامي (ارائه شده به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عاليرا ارائه نمايند كه در آن قيد شده باشد « اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد.» در صورتي كه فرد پذيرفته در تاريخ مقرر فارغ‌التحصيل نشده باشد، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي خواهد شد.
-7 ارائه ‌اصل‌ گواهينامه انجام خدمات قانوني مقرر (طرح لايحه نيروي انساني): ‌پذيرفته‌شدگان داراي مدرك كارداني گروه آموزشي پزشكي- پايان ‌طرح‌ نيروي ‌انساني‌ آنان تا تاريخ 98/06/31 و يا 98/11/30 باشد يا گواهي معافيت از خدمت لايحه طرح.

:زمان ثبت نام
دوشنبه مورخه 98/11/14 و سه شنبه مورخه 1398/11/15

محل ثبت نام :
آذربایجانشرقی، مراغه، بالاتر از میدان مجلس،روبروی دانشگاه پیام نور،معاونت آموزشی پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه

شماره تلفن تماس:
(داخلی 234)37275551-041

لازم بدکر است که دانشکده علوم پزشکی مراغه روزهای پنجشنبه تعطیل میباشد.

• واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی