Fa
/
En
سه شنبه 6 آذر 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
نمودار سازمانی
نقشه دانشکده
برنامه استراتژیک
شهر مراغه
حوزه ریاست
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
پنجشنبه 28 آذر 1398
کد
1702
در این دوره کارشناسان اداره نظارت بر فراورده های خوراکی آشاکمدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو در مورد موضوعات محصولات سلامت محور، برچسب اصالت و انواع راه های شناسایی محصول خارجی معتبر و نامعتبر، سیب سلامت ، نشان ایمنی سلامت و نحوه برچسب گزاری محصولات غذایی بحث و گفتگو کردند.
در ادامه جلسه آموزشی، مهندس خیاطی وش در مورد محصولات پروبیوتیک، مزایای مصرف آن و نحوه تولید و عرضه این محصول مهم گفتگو کرد.
او گفت: محصولات پروبیوتیک دارای خواص درمانی و پیشگیری از انواع بیماری ها خصوصا بیماری های گوارشی بوده که در بهبود عملکرد فلور طبیعی دستگاه گوارش تاثیر مثبت می گذارد و در انواع محصولات غذایی صنعتی خصوصا لبنیات با نام محصولات غذایی پروبیوتیک شناخته می شوند.
در انتهای جلسه به سوالات شرکت کنندگان در خصوص موضوعات مطرح شده در زمینه نشان ایمنی سلامت، کنترل اصالت و محصولات پروبیوتیک پاسخ داده شد.
واحد ارجاع دهنده
مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
علوم پزشکی مراغه
کارگاه آموزشی علمی
مدیریت غذا ودارو
اداره روابط عمومی
صفحه اصلی اداره روابط عمومی
وظایف اداره روابط عمومی
همکاران اداره روابط عمومی
اخبار معاونتها
معاونت بهداشت
معاونت درمان
معاونت آموزشی
معاونت توسعه مدیریت و منابع
بریده جراید
اخبار حوزه سلامت
دانشکده در آینه مطبوعات
نکات سلامت
نشریه الکترونیکی
گزارش تصویری