تاریخ : شنبه 14 آذر 1394

مراسم تشییع و خاکسپاری خانم دکتر شهپوری ،با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان مراغه، معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه، فرمانده بسیج سپاه ناحیه مراغه، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه و معاونین و اعضای هیئت رئیسه و کلیه همکاران دانشکده علوم پزشکی مراغه، اعضای سپاه ناحیه مراغه، پزشکان و اعضای سازمان نظام پزشکی و بسیج جامعه پزشکی، روسای ادارات مختلف و سایر اقشار مردم مراغه برگزار شد.

زنده یاد مرحومه خانم دکتر شهپوری روز سوم آذرماه به عنوان یکی از اعضای بسیج جامعه پزشکی از طرف این نهاد به طور داوطلبانه برای خدمت رسانی به زائرین پیاده اربعین حسینی به کربلای معلی اعزام شده بود. اما متاسفانه خودروی حامل ایشان و دیگر اعضای کاروان روز نهم آذرماه دچار سانحه شد که در اثر آن ایشان جان خود را از دست دادند و تعدادی از همکاران دچار آسیب دیدگی شدند.

پیکر پاک ایشان روز پنجشنبه به میهن مان انتقال یافت و امروز شنبه طی مراسم باشکوهی در قطعه ی ایثارگران گلشن زهرای شهرستان مراغه به خاک سپرده شد.