تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مراسم گرامیداشت روز بهورز با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه و معاونین دانشکده و بهورزان خانه های بهداشت در سالن آمفی تئاتر ولایت برگزار گردید .
این مراسم که بعلت مصدف شدن با ایام سوگواری حضرت اباعبدلله حسین ( ع ) با تاخیر برگزار شد با حضور بهورزان خانه های بهداشت و با اجرای نمایش ویژه توسط دانش آموزان آموزشگاه بهورزی ، حال و هوای دیگری داشت . دکتر تنومند ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ،  بعنوان یکی از سخنرانان این مراسم ضمن ارج نهادن به مقام شامخ بهورزان و تلاشهای صورت گرفته ، روحیه ایثار و فداکاری را از مهمترین ویژگیهای بهورزان برشمردند که توانسته اند در دور افتاده ترین مناطق روستایی ، خدمت رسان سلامت برای مردم باشند . ایشان با اشاره به نقش بهورزان در ارتقاء سلامت مناطق روستائی ، از زحمات بهورزان قدردانی کردند .
دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، از دیگر سخنرانان این مراسم ، ارتقاء شاخصهای بهداشتی در کشور و شهر مراغه را مرهون تلاشهای شبانه روزی بهورزان خانه های بهداشت دانستند . ایشان با اشاره به مراقبتهای بهداشتی انجام شده در مناطق روستایی ، موفقیت در اجرای برنامه های ملی بزرگ مانند غربالگریهای فشار خون و دیابت را حاصل تلاش ایثارگران عرصه سلامت به ویژه بهورزان برشمردند .
اقای قاسمی ، مدیر گسترش شبکه در مراسم گرامیداشت روز بهورز ، ضمن عذرخواهی از تاخیر در اجرای مراسم بعلت مصادف شدن روز بهورز با ایام سوگواری امام حسین ( ع) ، بهورزان را سرمایه های با ارزش نظام سلامت دانستند و ضمن اشاره به خدمات سلامت صورت گرفته در منطاق روستایی ، از زحمات بهورزان قدردانی کردند .
در انتهای مراسم با لوح یادبودی ، از بهورزان و مربیان نمونه شهرستان مراغه قدردانی صورت گرفت .