تاریخ : چهارشنبه 13 آذر 1398
در ابتدای جلسه خلاصه ای از فعالیتهای خیرین در سال جاری توسط رابط امور خیریه ی مرکز ارائه شد
 و در ادامه دکتر خاطرنشانیان فام رئیس هیات امنا و مشارکت های اجتماعی دانشکده گفت: بی شک نقش پر رنگ موسسات خیریه و خیرین نیک اندیش در توسعه، آبادانی و پیشرفت کشور بر کسی پوشیده نیست و یکی از این حوزه ها که نقش بسیار مهمی در تامین سلامت و رفاه اجتماعی و طیف وسیعی از جامعه را شامل میشود و بایستی نگاه ویژه به آن داشت جلب مشارکتهای مردمی و خیرین در عرصه سلامت است.
آقای باستانی رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان مراغه نیز در این باره گفت: اگر امروز توانسته ایم در سالهای اخیر شاهد ارتقاء زیر ساخت های سلامت در این شهرستان باشیم در سایه اتحاد و همدلی مسئولین عزیز و کمک های خیرین بزرگوار بوده است و لازم میدانم از تک تک این بزرگواران تقدیر و تشکر نمایم.
در ادامه با تاکید بر استفاده از ظرفیت افراد سرشناس و معتمد در حوزه تامین تجهیزات ضروری  بیمارستانی مقرر گردید تبلیغات شایسته ای صورت گیرد . ضمناً شماره حساب مستقل هر بیمارستان جهت واریز کمک های نقدی توسط ستاد دانشکده اعلام شده و صندوق هایی در محل های مناسب مرکز نصب گردد.

• واحد ارجاع دهنده بیمارستان شهید دکتر بهشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه