تاریخ : دوشنبه 4 آذر 1398

گردهمایی بسیجیان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته بسیج

گردهمایی بسیجیان با محوریت زندگی سالم بر مبنای آموزه های قرآنی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مراسم گردهمایی بسیجیان در دانشکده علوم پزشکی مراغه جهت نکوداشت جایگاه بسیج و بسیجی  برگزار شد.

دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در ابتدای مراسم ضمن خوش آمدگویی به مقام شامخ بسیج اشاره کرد و گفت: در انقلاب بزرگ اسلامی مساجد محور مبارزه بر علیه رژیم طاغوت بود و بعد از انقلاب در زمان جنگ تحمیلی نیز یکی از مهم ترین پایگاه های اعزام نیرو و پشتیبانی از جبهه های نبرد؛ مساجد بوده اند. پس از دوران دفاع مقدس بعضی بر این عقیده بودند که با تشکیل اقشار بسیج مانند بسیج دانشجویی، دانش آموزی، کارمندان و... شاید اهمیت مسجد به عنوان پایگاه فعالیت بسیج کمرنگ شده و بسیج مستقر در مساجد کارایی کمتری پیدا کرده باشد. اما سخن امام خمینی (ره) که فرمود: «مساجد پایگاه اصلی بسیج است.» نشان داد که با وجود اهمیت بسیار زیاد دیگر اقشار بسیج مانند بسیج طلاب و دانشجویی و... مساجد کماکان محوری ترین پایگاه برای دفاع از انقلاب و بهترین محل تجمع برای بسیجیان که پیش قراولان دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند می باشند.

وی گفت:هفته بسیج ،نام بسیج یاد آور روزهای پرشور و شوق ایثار ،رشادت و افتخار آفرینی دوران هشت سال دفاع مقدس است.بطوریکه امام راحل یادگار ارزشمند در جمع ما برای همیشه تاریخ است.

ایشان خاطر نشان کرد: همکاران ما در مجموعه علوم پزشکی و سایر ارگان ها که در جامعه حضور دارد در طول تاریخ افتخار آفرینی های بی شماری، نه تنها در حوزه نظامی بلکه در حوزه علمی،فرهنگی،سیاسی و اقتصادی کسب کرده اند . نکته ای که برای مجموعه ما از اهمیت بسزایی برخوردار است ،این است که بسیج جامعه پزشکی و دانشجویان بسیجی می توانن تاثیر مضاعف در جامعه داشته باشند زیرا همیشه در صحنه ها حضور داشته و خواهند داشت.

• در دوشنبه 4 آذر 1398
  • ساعت 02