تاریخ : دوشنبه 27 آبان 1398
این مراسم با حضور معاون درمان دانشکده - ریاست و اعضای تیم مدیریتی بیمارستان- خانواده های نوزادان پره ترم و کم وزن بهبود یافته که سابقا در این بخش بستری بودند برگزار شد

دکتر اعظم پور رئیس گروه نوزادان با اشاره به موفقیت های بیمارستان و جایگاه شهرستان مراغه در مراقبت و نگهداری از نوزادان کم وزن و نارس گفت : سابق بر این نوزادانی که زیر 26 هفته متولد می شدند شانس کمتری برای بقا داشتند ولی امروزه با پیشرفت علوم پزشکی و ارتقاء تجهیزات تخصصی شاهد ادامه ی حیات و سیر طبیعی رشد جسمی و هوشی این عزیزان هستیم.

وی افزود در سایه ی تلاش شبانه روزی و بی شائبه ی پزشکان فوق تخصص نوزادان و پرستاران متبحر این مرکز، توانسته ایم مراقبت موفقی از نوزاد نارس 25 هفته داشته باشیم که در نوع خود کم نظیر و نادر است.

در ادامه ی مراسم ضمن پذیرایی در جمع صمیمی مسئولین و میهمانان،  از مادران و خانواده های دعوت شده با اهدا کتاب قدردانی گردید.

لازم به توضیح است بخش NICU این مرکز با 24 تخت فعال و بخش نوزادان با 20 تخت به عنوان تنها مرکز زنان و نوزادان در سطح شهرستان و حومه فعالیت دارد.

• واحد ارجاع دهنده بیمارستان شهید دکتر بهشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه