تاریخ : يکشنبه 21 مهر 1398
 در این جلسات که با هدف بازآموزی و ارتقای شاخصهای فرایند سل در شهرستان برگزار گردید،در ابتدا کارشناسان محترم آزمایشگاه سل شهرستان، در خصوص نحوه نمونه گیری ، بسته بندی و ارسال صحیح نمونه های خلط در بیماران و افراد مشکوک به سل و مشکلات مربوط به آن ، مطالب خود را ارایه نمودند.

در ادامه آقای رکنی کارشناس هماهنگ کننده سل شهرستان، مطالب آموزشی خود را در قالب اسلاید ارایه نمودند. ایشان در راستای ارتقاء شاخص بیماریابی سل در سال جاری ، نسبت به انجام بیماریابی فعال سل و ارزیابی گروههای در معرض خطر این بیماری( از جمله بیماران مبتلا به سل قدیمی و اطرافیان آنها ، بیماران همودیالیزی ، افراد مبتلا به بیماریهای تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن ، دیابت ، آسم ، سرطان) خصوصا در گروه سنی سالمند ، تاکید کردند.

در پایان شاخصهای مربوط به بیماریابی و مراقبت بیماری سل در سال 97 و شش ماهه اول سال 98 به تفکیک خانه های بهداشت تحت پوشش ، بررسی و تحلیل گردید.