تاریخ : يکشنبه 7 مهر 1398
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در این مراسم ضمن تاکید بر اهمیت همدلی و همیاری برای نیل به اهداف دانشکده گفت: همه ما در کنار هم و برای یک هدف مشترک تلاش می کنیم و اگر توان خود را در راستای توانمندی دیگرهمراهان خود به کار گیریم به  برآیند بسیار پرثمری دست پیدا خواهیم کرد.

دکتر اصغر تنومند گفت: اختلاف سلیقه در مدیریت یک امر بدیهی است و در اصل باعث می شود ایده های مختلف گرد هم بیایند و با مقایسه می توان به بهترین و راهبردی ترین تصمیم در زمینه های مختلف دست پیدا کرد.

وی ضمن معرفی معاون درمان جدید دانشکده ادامه داد: دکتر سعید پیروی، متخصص داخلی، به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده و با سابقه مدیریتی در جایگاههای مختلف و با کارنامه بسیار مثبت شناخت بسیار خوبی از سیستم بهداشت و درمان دارند و با تعهدی که دارند من اطمینان دارم با تمام نیرو در جهت اهداف دانشکده تلاش خواهند کرد.

رئیس دانشکده ضمن قدردانی از تلاش های دکتر منگوری و همچنین سایر همکاران معاونت درمان اظهار امیدواری کرد حوزه درمان دانشکده بیش از پیش برای دستیابی به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت حرکت کند.

• واحد ارجاع دهنده معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی مراغه