تاریخ : پنجشنبه 17 مرداد 1398
«ن والقلم و ما یسطرون»
سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد

باید اذعان شود که در کنار سایر عوامل و دست اندرکاران، هر نوع فعالیت در عرصه سلامت همراهی هنرمندانه اصحاب فرهنگ و هنر، اهل قلم، خبرگزاری ها و رسانه های گروهی، فعالان شبکه های اجتماعی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را می طلبد. به بیان دیگر فعالان عرصه خبر به عنوان عضو مهمی از حوزه سلامت هستند و همواره در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه از طریق اطلاع رسانی فعالیت می کنند.

به سبب نقش مهم این عزیزان در عرصه های مختلف اجتماعی 17 مردادماه به شایستگی به نام این عزیزان مزین شده است تا ضمن یادآوری تلاش های بی دریغ و دلسوزانه آنها در جامعه به نحو شایسته قدردانی به عمل آید.

اینجانب 17 مرداد ماه "روز خبرنگار "  یادروز باشکوه تلاشگران عرصه اندیشه و قلم را به حضور  خبرنگاران عزیز تبریک عرض می نمایم و ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهدای اصحاب رسانه،جد و جهد این عزیزان را در برافروختن چراغ اطلاع‌رسانی مستقل و مسئولانه ارج می‌نهم و برایشان از خداوند منان تداوم عزت طلب دارم.

دکتر اصغر تنومند
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه