تاریخ : يکشنبه 13 مرداد 1398
کد 1571

با هدف همکاری مشترک در زمینه توریسم سلامت، تحقیقات مشترک و پذیرش دانشجو انجام شد؛

امضای تفاهمنامه مشترک بین موسسه اوکراین– آذربایجان و دانشکده علوم پزشکی مراغه

با هدف همکاری مشترک در زمینه توریسم سلامت، تحقیقات مشترک و پذیرش دانشجو، تفاهم‌نامه‌ای بین "دکتر تنومند" سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه و "پروفسور روشن خلیل اف" رئیس موسسه تحقیقاتی و آموزشی نانو بیوتکنولوژی و نانوسیستم کاربردی آذربایجان و اوکراین امضا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی ،تفاهمنامه مشترک دانشکده علوم پزشکی مراغه با موسسه اوکراین – آذربایجان برای همکاری مشترک در زمینه توریسم سلامت، تحقیقات مشترک و پذیرش دانشجوی خارجی امضا شد.

"دکتر غلامرضا فرید اعلایی" معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پژشکی مراغه ضمن اشاره به اهمیت تحقیقات کاربردی در دانشکده گفت: یکی از قسمت‌های این تفاهمنامه همکاری مشترک، تحقیقات مشترک در زمینه علوم پایه پزشکی است و همکاری اساتید دو کشور در زمینه تحقیقات مشترک می‌تواند باعث پیشرفت خوبی در زمینه‌ تحقیقاتی میان دو کشور شود و ما برای انتقال دانش میان اساتید دو کشور استقبال می‌کنیم.

اعلایی در ادامه گفت: در زمینه آموزش هم تبادل دانشجو محور دیگر تفاهم نامه مشترک می باشد که در صورت تحقق این امر و با پذیرش دانشجویان خارجی، باعث ایجاد اشتغال در شهرستان شده و علاوه بر آن می‌تواند به معرفی مناسب کشور به افراد خارجی کمک کرده و زمینه تبلیغی خوبی برای گسترش فرهنگی ایجاد نماید.

از محورهای دیگر گفتگو و بازدید رئیس موسسه آذربایجان و اوکراین، بازدید از امکانات درمانی دانشکده علوم پزشکی و بخش خصوصی بود که زمینه عقد قرارداد برای پذیرش گردشگر سلامت فراهم شود و بیماران آذربایجان و اوکراین برای درمان به شهرستان مراغه مراجعه کنند.

گفتنی است، دانشکده علوم پزشکی مراغه در حال حاضر در حال تهیه مقدمات عقد تفاهمنامه پذیرش گردشگر سلامت هستیم.

گردشگری سلامت، نوعی از گردشگری است که در کنار اقدامات تشخیصی - درمانی, امکانات گردشگری برای بیمار و خانواده وی فراهم می‌شود و ضمن درمان از جاذبه های گردشگری مراکز تفریحی و سیاحتی بازدید بعمل می آید و به این ترتیب یک گردشگر سلامت با مسافرت از محل دائم زندگی خود  که در آن شخص از یک کشور به سایر نقاط دنیا سفر می‌کند تا از خدمات پزشکی کشور مقصد در مراکز درمانی بهره‌مند شود.

گردشگری سلامت، در صورت تحقق به توسعه اشتغال و آبادانی شهرستان و پویایی اقتصاد کشور منجر می شود و یک استراتژی ملی در راستای افزایش درآمد کشور است که نقش بسزایی در جهت توسعه گردشگری کشور ایفا می‌کند و دامنه بسیار گسترده را شامل می‌شود.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 13 مرداد 1398
  • ساعت 10
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • ویرایش شده
  • در پنجشنبه 24 مرداد 1398
  • ساعت 07
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
  • واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی
نظرات شما
captcha refresh