تاریخ : سه شنبه 25 تير 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه توجیهی در خصوص تبیین دستورالعمل اجرایی برنامه گسترش مراقبتهای اولیه سلامت و نظام پرداخت نیروهای طرف قرارداد شرکت شفا ( نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد ) با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ، در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
جلسه توجیهی در خصوص تبیین دستورالعمل اجرایی برنامه گسترش مراقبتهای اولیه سلامت و نظام پرداخت مبتنی برعملکرد نیروهای شرکتی طرف قرارداد شرکت شفا و با هدف بررسی مسائل و مشکلات اجرایی توسط مدیریت گسترش شبکه با حضور جناب آقای دکتر تنومند ، ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه و جناب آقای دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی و آقای قاسمی ، مدیر گروه  گسترش شبکه و مدیر عامل شرکت شفا و نیروهای شرکتی طرف قرارداد با آن شرکت در مورخه 22/4/98 راس ساعت 30/13 درسالن اجتماعات معاونت درمان برگزارگردید.
دراین جلسه جناب آقای دکتر تنومند ضمن تشکر از زحمات همکاران در ارائه خدمات سلامت جمعیت تحت پوشش ، برلزوم اجرای صحیح و بهینه دستورالعمل اجرایی تاکید نمودند.
طی این جلسه آخرین وضعیت  دستورالعمل اجرایی برنامه گسترش مراقبتهای اولیه سلامت و نظام پرداخت و مشکلات و چالش های موجود بررسی گردید ، ضمن توجیه موضوع با تاکید بر شیوه پرداخت بر اساس عملکرد و خدمات ارائه شده ازجمله ارتقا کیفیت خدمات انجام شده و بازدهی بیشتر ، افزایش رضایت مندی گیرندگان خدمت و پوشش جمعیت و خدمات راستی آزمایی و...  محاسبه و تخصیص می یابد .