تاریخ : شنبه 1 تير 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، همزمان با آغاز هفته مبارزه با مواد مخدر ، نمایشگاه یک روزه پیشگیری از سوءمصرف مواد مخدر در محل مسجد جامع شهرستان مراغه برگزار گردید.
این نمایشگاه که با همکاری فرمانداری شهرستان مراغه وبا هدف پیشگیری از گرایش افراد به مصرف مواد مخدرخصوصا برای نوجوانان ووالدین برگزارگردیده بود ضمن تشریح عوامل اجتماعی و نقش والدین بعنوان عوامل مهم و دخیل در پیشگیری وکاهش مصرف مواد مخدر در قالب پوستر،پمفلت وجزوات آموزشی و اطلاع رسانی جهت مراجعه به مراکز بهداشتی وکارشناسان سلامت روان مستقر در مراکز بعنوان منبع قابل اعتماد ومتخصص تاکیدگردید.
از نکات قابل تامل دراین نمایشگاه حضور اقشار مردم وعلاقمندی والدین برای دریافت اطلاعات وتمایل به تداوم نمایشگاههای و کارگاههای آموزشی در این زمینه بود .