تاریخ : دوشنبه 16 ارديبهشت 1398

شایان ذکر است هر ساله به مناسبت روز جهانی مامایی، یک نفر ماما که حائز بالاترین شرایط مامایی باشد توسط کمیته مربوطه در سطح دانشکده انتخاب و معرفی می گردد که امسال خانم سکینه آقاخانی مسئول واحد اورژانس مامایی به این عنوان مهم دست یافت و در مراسم ملی تقدیر از ماماهای نمونه ، از دست معاونت درمان وزارت بهداشت لوح تقدیر دریافت کرد.
دکتر نوین سالاری سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی گفت: انتخاب مامای نمونه سالی یک بار و بر اساس معیار هایی همچون سابقه کاری، خصوصیات شخصیتی، اخلاقی، توجه به مادران باردار، اعتقادات و میزان رضایتمندی مادران باردار و همکاران صورت می گیرد.
وی افزود: این موفقیت حاصل تعهد، تخصص و عشق خدمتگزاری به مردم است اینجانب از طرف خود و کلیه ی همکاران مرکز این موفقیت را خدمت خانم آقاخانی تبریک می گویم و عزت و سربلندی در تمام مراحل زندگی برای ایشان آرزومندم.

• واحد ارجاع دهنده بیمارستان شهید دکتر بهشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه