تاریخ : يکشنبه 15 ارديبهشت 1398
بسمه تعالی

تلاش برای ترویج زایمان طبیعی و مراقبت از مادران بادار یکی از ماموریت های مهم و تاثیرگذار حوزه ی سلامت است. این امر مهم به طور مستقیم بر روی سلامت جامعه تاثیر می گذارد.

مراقبت از مادران باردار و نوزاد از جهات مختلف دارای اهمیت است چرا که به بارآوری فرزندانی سالم و در نهایت به پیشرفت و توسعه جامعه منجر می شود.

در حوزه ی سلامت این وظیفه خطیر بر عهده همکاران ماما گذاشته شده است. ماماها با بکارگیری دانش و تعهد می کوشند با مراقبت از مادران باردار فرزندانی را برای این مرز و بوم پرورش دهند که ضمن تضمین سلامت جامعه زمینه ی توسعه ی جامعه را فراهم آورند.

اینجانب ضمن عرض خسته نباشید خدمت همکاران مامای شاغل در دانشکده علوم پزشک مراغه، روز ماما را به همه ی زحمت کشان این عرصه بخصوص همکاران خود تبریک عرض می کنم و امیدوارم در سال پیش رو بیش از پیش در این عرصه موفق و موید باشند.

دکتر اصغر تنومند
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه