تاریخ : يکشنبه 8 ارديبهشت 1398

کمپین اهدای عضو و اهدای خون به مناسبت هفته سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کمپین اهدای عضو با شعار اهدای زندگی و اهدای خون با شعار زندگی دوباره به مناسبت هفته سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری کانون هلال احمر و کانون سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته سلامت کمپین اهدای عضو با شعار اهدای زندگی و اهدای خون با شعار زندگی دوباره در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار کرد.

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت : دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه همیشه پیشگام در امر خدا پسندانه هستند و برپایی این کمپین سبب جذب دانشجویان برای کمک رسانی به هم نوعان خواهد شد.

موسی زاده گفت : درصد سال اخیر استقبال دانشجویان نسبت به موضوعات این چنینی روبه رشد بوده است  . اما مسلما ادامه این سیر صعودی تنها در سایه تبدیل ضرورت اهدای خون به یک فرهنگ و یک باور عمومی میسر خواهد بود . حرکتی که توجه فرد فرد جامعه و حمایت همه جانبه سازمانها و نهادهای مسئول در زمینه سلامت و فرهنگ کشور را طلب می کند.

وی گفت : ما در مجموعه فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برآن هستیم تا به بهانه های مختلف و در مناسبتهای ملی و مذهبی گوناگون با برپایی کمپین این چنینی ضمن ایجاد بستری برای افزایش مشارکت دانشجویان در حد توان به فرهنگ سازی در این زمینه بپردازیم.

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص فرهنگ اهدای عضو گفت : چنانچه ما در یابیم که هر یک از ما هیچ وقت نمی توانیم خود را از سایرین جدا بدانیم و چه بسا خدای نا کرده  به عضو پیوندی نیازمند شویم همواره خواهیم کوشید که دیگران را به اهدای اعضایشان تشویق و ترغیب کنیم تا اگر خود یا خانواده خویش هم گرفتار آمدیم به آسانی با پیوند عضو حیات دوباره یابیم.وی ابراز امیدواری کرد که مسئله  اهدای عضو به باور عمومی جامعه تبدیل شده و ضرورت آن از سوی همه هموطنان احساس گردد.

• در يکشنبه 8 ارديبهشت 1398
  • ساعت 10