تاریخ : شنبه 7 ارديبهشت 1398
این کارگاه توسط  خانم نجفی کارشناس کنترل عفونت بیمارستان روز چهارشنبه 28 فروردین با حضور معاون آموزشی و گروه هایی از دانشجویان برگزارشد. در مقدمه ی کارگاه ضمن پخش فیلم آموزشی، براهمیت، ضرورت و جایگاه مباحث کنترل عفونت درحفظ ایمنی بیماران و ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده به مددجویان، و همچنین بر لزوم رعایت موازین پیشگیری و کنترل عفونت را در تمامی رده های علوم پزشکی اعم از  پزشکان، پرستاران، ماماها،دانشجویان کارآموز پرستاری، اتاق عمل وعلوم آزمایشگاهی و..تاکید گردید.
در ادامه  ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص مباحث حوزه ی کنترل عفونت: ( انواع عفونتهای بیمارستانی و تعاریف مرتبط با آن طبق آخرین دستورالعمل 2016، مواجهات شغلی و رعایت ایمنی در محیط های بیمارستانی، احتیاطات استاندارد با تاکید بر بهداشت دست، انواع احتیاطات هوایی-تماسی-قطرات، روش های استریلیزاسیون و گندزدایی و....) دانشجویان به تمرین عملی بهداشت دست نیز پرداختند.
  • واحد ارجاع دهنده بیمارستان شهید دکتر بهشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه