تاریخ : يکشنبه 18 فروردين 1398
دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با ارسال پیامی ، روز جهانی بهداشت را به تمامی همکاران شاغل در حوزه بهداشت تبریک گفت.
                                                                                  بسمه تعالی
بی شک سلامتی یکی از بزرگترین نعمتهای خداوند است که تا نقصان نیابد قدر دانسته نمی شود . در سالهای اخیر ، با توسعه نظام شبکه ، گامهای بسیار بلندی در تامین سلامت در کشور برداشته شده و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز همگام با کشور در پیشبرد اهداف سلامت پیشقدم بوده و این موفقیتها حاصل تلاش و کوشش بی دریغ تمامی تلاشگران عرصه سلامت می باشد که با روحیه جهادگرانه و ایثارگری های فراوان توانستند لبخند سلامتی را بر چهره مردمان این سرزمین جاودانه نمایند و این تلاش همچنان دوام خواهد یافت . تلاشی که شاید با زبان قلم عاجز در وصف آن بود اما یقین می دانم آفریدگار هستی با علم بی نهایت خود بر ذره ذره ایثار عزیزان، عالم است .
اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت به تمامی همکاران عزیز و پرتلاش عرصه سلامت و آرزوی موفقیت ، ازخداوند منان برای تک تک همکاران سلامتی و بهروزی مسالت می نمایم.