تاریخ : پنجشنبه 8 فروردين 1398
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در ایام نوروز ، 800 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط کشف و معدوم گردیده است .
دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی پزشکی مراغه ضمن اعلام این خبر افزودند در ایام نوروز ، بازرسان بهداشت محیط با حضور فعال و بازرسی از  اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ، رستورانها نظارت دقیقی بر شیوه بهداشتی تهیه مواد غذایی دارند .بطوریکه در این ایام از 710 امکنه تهیه و توزیع مواد غذایی ، 280 مورد آرایشگاه و امکنه عمومی بازدید انجام داده اند .
در ادامه گزارش مهندس احمدی ، رئیس گروه بهداشت محیط با اشاره به استفاده از دستگاههای تشخیص بار میکروبی مواد غذایی ، از نظارت دقیق کارشناسان بهداشت محیط از اماکن و فروشگاهها خبر داد و افزود در ایام نوروز از مواد غذایی نمونه برداری های خاص صورت می گیرد و در وصورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با فرد خاطی بر اساس مقررات موجود برخورد قانونی صورت می گیرد .