تاریخ : دوشنبه 20 اسفند 1397
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته شهرستانی پیشگیری از سوانح و حوادث چهارشنبه سوری با حضور رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مراغه و رئیس EOC دانشکده علوم پزشکی و همچنین سایر اعضای کمیته در اتاق معاون بهداشتی دانشکده برگزار گردید .
در این جلسه ، آقای اسلامی ، رئیس اداره آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت توجه به امر پیشگیری در راستای کاهش آسیب ها در گروههای پرخطر به ویژه دانش آموزان ، آموزش را به عنوان یکی از مهمتترین اولویتها در این زمینه برشمرد و آگاه سازی والدین ، ایجاد روحیه نشاط در جمع خانواده را در پیشگیری از سوانح و حوادث مهم دانستند .
سپس دکتر چنگیزی ، رئیس EOC  دانشکده با اشاره به آمارهای اورژانس ، کاهش تعداد مصدومان را در دو سال اخیر خاطر نشان کردند و بر آمادگی اورژانس پیش بیمارستانی در شب چهارشنبه سوری تاکید نمودند . ایشان آموزش مردم  را به عنوان یک ضرورت بر شمرده و خواستار توجه تمامی سازمانهای مرتبط در این زمینه شدند.
در ادامه جلسه برنامه های اجرایی بر اساس شرح وظایف و دستورالعملها تصویب گردید .