تاریخ : شنبه 15 دي 1397
این جلسه با حضور معاونت پرورشی و کارشناسان سلامت وتندرستی و روان اداره آموزش وپرورش شهرستان و معاونت محترم بهداشتی و گروههای کارشناسی آموزش سلامت وسلامت نوجوانان وجوانان در دفتر معاونت محترم بهداشتی برگزار شد.

این برنامه در راستای اجرای برنامه ملی خودمراقبتی وتوانمندسازی مردم جهت مراقبت از خود در جهت ارتقای سلامت جامعه و نیز تربیت سفیران سلامت دانش آموزی با هدف آموزش همسالان اجرا شد.

طی این جلسه هماهنگی لازم در جهت انتخاب و معرفی مجریان برنامه در هر مدرسه شهری ونیز انتخاب سفیران دانش آموزی به میزان 16درصد از کل جمعیت گروه هدف در بین تمام مقاطع تحصیلی ونیز تعیین زمان برگزاری دوره های آموزشی مجریان انجام گرفت .

اجرای برنامه در مدارس روستایی برعهده بهورزان بوده ودرمناطق شهری نیز جهت افزایش کیفیت و اثربخشی آموزشها از همکاری تیم محترم سلامت شامل مراقبین وکارشناسان سلامت روان وتغذیه بهره مند خواهیم شد