تاریخ : سه شنبه 13 بهمن 1394
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، با توجه به فرا رسیدن سالگرد پیروزی پر شکوه انقلاب اسلامی ایران و ایام الله دهه فجر، معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی رنگ و بوی عید و انقلاب به خود گرفته است.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، ستاد گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی تشکیل شده و مقرر گردیده برنامه های متنوعی با موضوعیت انقلاب اسلامی و  پاسداشت یاد و خاطره شهیدان آن دوران در این ایام برگزار گردد.

برگزاری مسابقات فرهنگی در بین دانشجویان، محافل انس با قرآن کریم ، برگزاری برنامه های سخنرانی و خاطره گویی، بازدید از گنجینه شهدا و چندین برنامه متنوع دیگر از جمله برنامه های پیشبینی شده توسط ستاد گرامیداشت به شمار می روند.

گفتنی است، در این راستا در هفته گذشته، کمیته ستاد استقبال دانشجویی و بسیج اساتید جامعه دانشگاهی نیز با تولیت معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی تشکیل گردید و مقرر گردید برنامه های مفصلی از جمله دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان، بازدید از موزه شهدا، تهیه، تدوین و پخش کتابچه ها و کتابهای مرتبط با انقلاب اسلامی در دستور کار ستاد قرار گیرد.

• واحد ارجاع دهنده