تاریخ : پنجشنبه 29 آذر 1397
جلسه هم اندیشی و هماهنگی در خصوص برنامه های ارتقای سلامت مدارس شبانه روزی  ( طرح دوره نوجوانی ) و سفیران سلامت دانش آموزی(سال تحصیلی 98-97)  با حضور کارشناسان مسئول گروههای گسترش ـ آموزش سلامت ـ بهداشت محیطـ سلامت روان ـ بهبود تغذیه ـ سلامت خانواده ـ پیشگیری از بیماریها وکارشناسان سلامت نوجوانان و جوانان معاونت بهداشتی تشکیل شد.

در ابتدای جلسه، خانم سلطانی  به توضیح در خصوص برنامه های ارتقای سلامت مدارس شبانه روزی و وظایف تعیین شده برای معاونت بهداشتی اشاره کرد و اعلام کرد: دو مدرسه از سوی آموزش و پرورش استان برای اجرای طرح انتخاب شده اند که عبارتند از: مدارس شبانه روزی خداجو و هنرستان رازی.

ایشان در ادامه گفت: در راستای اجرای این طرح ،کارشناسان سلامت روان ،بهبود تغذیه و بهداشت محیط مستقر در مراکز خدمان جامع سلامت یوسف آباد و خداجو ضمن برنامه ریزی قبلی ،به مدارس ذکر شده مراجعه و اقدامات لازم را مبذول و نتایج اقدامات را به معاونت بهداشتی گزارش نمایند.

اقدامات مورد انتظار در این برنامه عبارتند از:
1.    تشدید بازدید از فضای فیزیکی مدرسه ، خوابگاه،سالن غذاخوری و اشپزخانه مدارس فوق الذکر
2.    نظارت بر برنامه غذایی دانش آموزان
3.    اجرای برنامه آموزشی با موضوعات: پیشگیری از ایدز- سلامت بلوغ جسمی- تغذیه سالم- مباحث سلامت روان مطابق بسته خدمتی راهنمای خود مراقبتی سفیران سلامت –باروری سالم -پیشگیری از سوانح و بلایا
4.    مراقبت و ویزیت دوره ای دانش آموزان

در آخر این جلسه، ضمن اشاره به روند اجرای برنامه های سفیران سلامت از سال  1395 و اشاره به رویکرد و مکاتبه وزارت بهداشت در سال 1396مقرر گردید جهت برنامه ریزی منسجم تر و پیگیری موضوع ، بسته به توان و پرسنل معاونت بهداشتی جلسه اختصاصی با گروه سلامت روان ، تغذیه و آموزش سلامت برگزار و برنامه ریزی دقیق تری که قابلیت اجرایی آن بالا باشد اقدامات لازم انجام گیرد.