تاریخ : شنبه 24 آذر 1397
 مراقبین سلامت پایگاه سلامت شماره 2 شهرک ولی عصر (عج)  از مجریان و مربیان این کمپین بودند که در خصوص اهمیت و نحوه ی اجرای این برنامه سخن گفتند.

خانم معمار هژبری با تاکید بر اهمیت اجرای برنامه خودمراقبتی فردی گفت: ای برنامه شامل اعمال اکتسابی ،آگاهانه و هدفدار است که فردبرای خود ،فرزندان وخانواده اش انجام می دهدتا سالم بمانندو از سلامت جسمی و روانی واجتماعی خود و خانواده خود حفاظت کند.

خانم محمدباقری هم هدف ازاین رویکرد را افزایش سواد سلامت سفیران و رابطین دانست و اشاره کرد: سفیران سلامت مسئولیت انتقال مطالب آموخته شده در حوزه سلامت ومراقبت فعال از سلامت خود واعضای خانواده وجامعه رابر عهده دارند.

خانم دائمی یکی دیگر از مراقبین سلامت  درخصوص بیماری ایدز و راه های انتقال و پیشگیری آموزشهای لازم را ارائه نمود.

این جلسه با طرح سوالاتی از سفیران و رابطین سلامت و ارزیابی آنها پایان یافت.