تاریخ : شنبه 3 آذر 1397
در جریان این بازدید، روند ارائه خدمات، مراحل تکمیل پرنده های الکترونیکی و ثبت در سامانه سیب در این مراکز مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر تنومند ضمن قدردانی از تلاش همکاران این مراکز گفت: تلاش های همکاران این مراکز بسیار ارزشمند است چرا که هر نوع اقدام اولیه درمانی و بهداشتی برای مراجعه کنندگان در این مراکز صورت می گیرد.

وی در بازدید از مرکز جامع سلامت خداجو گفت: وجود این مرکز و تنوع خدماتی که در اینجا ارائه می شود ضمن پاسخگویی به نیازهای مراجعه کنندگان این منطقه، بار مراجعه به مراکز درمانی مرکز شهر را کاهش می دهد.

ایشان طی بازدید از خانه های بهداشت گفت: بهورزان پیشگامان عرصه سلامت هستند و حضور آنها باعث ارتقای سطح بهداشت روستاها و در نتیجه جامعه می شود.

همچنین در بخشی از این بازدید، دکتر تنومند با حضور در اورژانس 115 مرکز خداجو  ضمن بررسی میزان آمادگی این مرکز برای ارائه ی خدمات پیش بیمارستانی، از نزدیک از تلاش های همکاران این مرکز قدردانی کرد.