تاریخ : شنبه 19 آبان 1397
به گزارش روابط عمومی  ، دکتر هادی پورجعفر مسئول دفتر ارتباط با صنعت و عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت : طرح های شرکت داده شده  دانشکده در نمایشگاه ششم در زون مهندسی پزشکی، صنایع غذایی، و بهداشت محیط بود که همه طرح ها در زون  مهندسی پزشکی نمایشگاه تجمیع  و یک غرفه اختصاصی برای دانشکده برپا شده .

دکتر پور جعفر افزود : خوشبختانه  از سی و دو طرح ارائه شده توسط مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه ، شانزده طرح به مرحله داوری راه پیدا کرد که بزودی نتایج داوری ها و بررسی ها در هر زون تخصصی مشخص خواهد شد

پور جعفر ادامه دادطرح های بالا رفته شامل :

پنج طرح آقای دکتر داود مومن بهادر شامل
1. دستگاه تمام اتوماتیک و خودکار ماساژ قلب با قابلیت ونتیلاتور
2. جلیقه هوشمند احیای قلبی با قابلیت کاپنو گراف و رادیولوسنت نان اپتیکال
3.دستگاه تمام اتوماتیک ماساژ قلب احیای قلبی ریوی با قابلیت ونتیلاتور
4.بالشتک انتوبه پوزیشن
5.صفحه بسیار نازک و فوق سبک و مقاوم با قابلیت رادیولوسنت نان اپتیکال

دو طرح دکتر هادی پورجعفر
1.دستگاه میکرواینکپسولاتور روزن ران چندنازلی، جهت میکرواینکپسولاسیون باکتری های پروبیوتیک
2.تولید پنیر پروبیوتیکی با فرآیند ریزپوشانی باکتری های پروبیوتیک

یک طرح آقای دکتر امیر محمدی
1.کانتینر نگهداری موقت پسماند مجهز به پکیج جمع آوری و امحا شیرابه

یک طرح از دکتر نوید عباسی
1. داروی ترکیبی گیاهی آلوورا برطرف کننده بیماریهای خاص زنان

هفت طرح از آقای دکتر قدسی فر
1. عینک سمی ایزوله جراحی مجهز به فن تهویه
2. سیستم هوشمند و تمام اتوماتیک پاک کننده عرق جراح، حساس به سیستم رطوبت
3. دستگاه هوشمند و اتوماتیک خونگیری
4. دستگاه کوتر مجهز به فن تهویه
5. ویلچر هوشمند
6. سیستم هوشمند نشت یابی در سردخانه های ثابت و متحرک خون
7.دستگاه تست و رفع نقص کندانسور اوپراتور کویل ایس بانک

همچنین طرح هایی از آقای دکتر مجتبی پوراکبر، خانم دکتر کوچک پور و سرکار خانم شیدایی جزو طرحهای راه یافته دانشکده به مرحله داوری می باشد

مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشکده علوم پزشکی مراغه همچنین گفت : امسال تعداد و کیفیت طرح های ارایه شده  از مراغه نسبت به سال گذشته پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت واز لحاظ تعداد 100 رشد داشتیم.

گفتنی است ،تجاری سازی فناوری ، بسترسازی برای تکمیل چرخه‌ی علم تا فناوری و فناوری تا کسب و کار ، شناسایی و معرفی نوآوری ها و اختراعات فناورانه و طرح ها و ایده‌های دانش محور و معرفی توانمندی های پژوهشی و فناوری و بسترسازی برای کاربردی کردن آن ها از اهداف برگزاری این نمایشگاه علمی است وششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی RINOTEX در چهار بخش ایده‎های فناورانه، توسعه و تجاری سازی فناوری، فروش محصولات دانش بنیان و نیازمندی‎های فناورانه  با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل نمایشگاه بین‎المللی تبریز  افتتاح شد.

یک هزار و 500 طرح فناورانه از 27 استان کشور به همراه 15 طرح خارجی از کشورهای ترکیه ، چین ، اتریش ، سوئیس ، مالی ، آذربایجان ، ارمنستان و قزاقستان برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده بودند و 5 هیات خارجی وبسیاری از مسئولین کشوری ولشگری نیز در طول برگزاری نمایشگاه از آن دیدن کردند.

• واحد ارجاع دهنده معاونت آموزشی ، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی