تاریخ : پنجشنبه 26 مهر 1397
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، کارگاه اموزشی با موضوع  پیشگیری از رفتارهای خودکشی ومهارتهای زندگی در خودکشی واختلالات کودکی ونوجوانی  در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی برای کلیه مراقبین سلامت و بهورزان خانه های بهداشت برگزار شد.
در ابتدای این جلسه پیش آزمون مهارتهای زندگی وپیشگیری از رفتارهای خودکشی واختلالات کودکی ونوجوانی برای کلیه مراقبین سلامت وبهورزان خانه های بهداشت برگزار گردید سپس خانم فدایی وش کارشناس مسول واحد سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاددر خصوص اهمیت غربالگری صحیح برای شناسایی افراد درمعرض خطرخودکشی به مشکلات موجوددراین حیطه اشاره نمودند.در ادامه جلسه آقای جوادی کارشناس سلامت  روان بر اهمیت توانمندسازی همکاران برای تحقق به این اهداف پرداختند.
درنیمه دوم این کارگاه کارشناسان سلامت روان این واحد راجع به مهارتهای زندگی بعنوان اهم گزینه های خودمراقبتی افراد جهت حفظ سلامت روان خود واختلالات کودکی پرداخته وچک لیست پایش این واحد بصورت عملی از سامانه سیب به همکاران آموزش داده شد.
درپایان ضمن برگزاری پس آزمون مباحث مطرح شده برای کلیه شرکت ضمن پاسخ به سوالات ومشکلات خواستاراهتمام هرچه بیشترمراقبین  وبهورزان محترم دراین زمینه شدند.
باتوجه به اهمیت مباحث وشاخصهای جدید این واحد در سال 1397پکیج پیشگیری از رفتارهای خودکشی وبرنامه مراقبت ومطالب آموزش داده شده در جلسه به همکاران حاضردر جلسه ارایه گردید.