تاریخ : چهارشنبه 18 مهر 1397
در این ایستگاه سلامت ، سنجش فشار خون و اجرای برنامه های آموزشی مرتبط با پیشگیری از ابتلا به بیماری فشار خون و دیابت و راههای کنترل آنها به نمازگذاران روز جمعه آموزش داده شد .

دکتر سلیمانی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اعلام این خبر افزود : ابتلا به فشار خون بالا یکی از مهمترین بیماریهایی است  که نیازمند توجه ویژه تمامی افزاد در معرض خطر به ویزه سالمندان عزیز می باشد.

ایشان با اشاره به ضرورت توجه و  مراقبت های مورد نیاز دوران سالمندی ، توجه ویژه به نیازهای روحی و تغذیه ای سالمندان  و افزایش تحرک بدنی و حفظ روحیه مشارکتی آنان در امور اجتماعی را از عوامل مهم تاثیر گذار در سلامتی و طول عمر سالمندان بر شمرد و از اجرای برنامه های مراقبتی مختلف در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی خبر داد.